Alle modulene for Datakortet MS Office 2007

Alle modulene for Datakortet Microsoft Office 2007 norske programvareversjoner

Denne versjonen av databoka, Alle modulene for Datakortet er skrevet og illustrert ved hjelp av Microsoft Office 2007 med norske programvareversjoner. Videre er boka tilpasset programmene i operativsystemet Microsoft Windows Vista.

Med grundige forklaringer og flottte illustrasjoner egner den seg både til selvstudium såvel som undervisning. Dette er den siste versjonen i rekken av lærebøker for Datakortet, og den er utgitt i 2009.

Modulene i Datakortet

Den voksne boka er på hele 614 sider, og følger Datakortets fagplan 4.0, fastsatt av ECDL. Inndelingen er lagt opp i 7 forskjellige moduler, der hver modul tar for seg spesifikke oppgaver til hvert program i Office-pakken. Nedenfor er ei liste over hva modulene dreier seg om, i parentes står programmet som brukes i den nevnte modulen.

  • Modul #1: Grunnleggende IT-forståelse
  • Modul #2: Bruk av datamaskin og operativsystem (Windows Vista)
  • Modul #3: Tekstbehandling (Word 2007)
  • Modul #4: Regneark (Excel 2007)
  • Modul #5: Database (Access 2007)
  • Modul #6: Presentasjon (PowerPoint 2007)
  • Modul #7: Internett og elektronisk post (Internet Explorer 8 og Outlook 2007)

Ta modulene og datakortet på internett

Du kan lese mer inngående om kravene som stilles til deg ved de forskjellige modulene hos datakortet.no. På dette nettstedet kan du også ta Datakortet over internett, dersom du ønsker det.

På tross av at det kan høres intimiderende ut å legge seg ut på et prosjekt som dette, så skal det sies at de fleste synes det er moro å ta Datakortet! Undertegnede tok Datakortet gjennom Voksenopplæringssenteret for snart 10 år siden, og kan meddele at alle de uerfarene brukerne der koste seg veldig med å mestre noe nytt og spennende!

Hvis du ikke ønsker å ta Datakortet, så er denne boken likevel et godt utgangspunkt for å lære mer om datamaskiner og informasjonsteknologi (IT). Dessuten kan den brukes som et oppslagsverk, dersom det er noe du lurer på i ett av de nevnte programmene.

Gå hit for å kjøpe boken, Alle modulene for Datakortet Microsoft Office 2007.

Husk at Microsoft Office 2007 er en egen programvarepakke som leveres utenom Windows Vista! Hvis du vil kjøpe boken og ta Datakortet, så kreves det at du har Microsoft Office 2007 i tillegg. Her får du kjøpt den norske versjonen av Office 2007 billig.

Datakort for andre versjoner av Windows of Office

Hvis operativsystemet på din datamaskin er Windows XP eller du bruker en tidligere versjon av Microsoft Office, feks Office 2003, så finnes det også databøker om disse. Se her for en liste over bøker om datakortet, samt. hvilke operativsystemer og Office-versjoner de støtter.

Del med andre

Favoriser og Del