Praktisk læring med boken Windows Vista – Trinn for trinn

Windows Vista Trinn for trinn

Har du operativsystemet Windows Vista, men er usikker på hvordan du bruker det? Vel, da er den praktiske databoken Windows Vista – Trinn for trinn å anbefale! Databoken lærer deg de mest grunnleggende oppgavene i operativsystemet, i tillegg får du også en rekke tips som er verdt å ta med seg.

Det som gjør boken så bra for nybegynnere, er at den ikke bare gir kommandoer, men også forklarer hvorfor man gjør tingene. Gjennomgangen av tingene gjøres også, som tittelen sier, trinn-for-trinn. Alt dette øker din forståelse, slik at du etterhvert får erfaring og innsikt nok til å resonnere deg frem til løsninger på de vanligste problemene som oppstår ved daglig bruk av PCen.

Litt om hva du lærer i Windows Vista

I den norske boken, som er utgitt av Microsoft (i samarbeid med BookWorld), lærer du som sagt de vanligste oppgavene. Verdt å nevne er:

  • Hvordan installere programvare?
  • Hvordan endre utseende og oppsett?
  • Hvordan søke gjennom datamaskinen for å finne spesifikke filer?
  • Hvordan organisere bilder?
  • Hvordan brenne CDer og DVDer?
  • Hvordan installere en skriver?

Databoken er å anse som en guide til Windows Vista, men i tillegg kan den også brukes som et oppslagsverk.

Windows Vista – ikke likt tidligere Windows-versjoner

Vista er mye mer brukervennlig enn tidligere Windows XP og 98, og som følger av dette har grensesnittet i Vista endret seg dramatisk. Derfor er denne også anbefalt for deg som tidligere har brukt en av de gamle versjonene, men nå vil bruke Windows Vista.

Kjempebra som praktisk guide og oppslagsverk

Det som gjør denne boken unik og god, er at den hjelper deg å lære gjennom å utføre oppgavene. Mens du utfører oppgavene ser du selvsagt resultatet av det du gjør med en gang. På den måten føler du måloppnåelse, og husker bedre hvordan du gjorde endringen.

Etterhvert vil du sitte med et arsenal av kunnskap, slik at du på sikt vil ha forståelse nok til å løse problemer, installere programvare og så videre.

Gå hit for å kjøpe Windows Vista – Trinn for trinn

Del med andre

Favoriser og Del