Datahjelp og support for deg som har dataproblemer

Her får du datahjelp, dersom du trenger support for å løse dine dataproblemer. I hver guide nedenfor får du pchjelp til spesifikke problemer du måtte støte på og trenge hjelp til.

Amentio erfaringer, leveringstid for nettbutikken og retur

Vi skal se litt nærmere på en nettbutikk som spesialiserer seg å levere datautstyr og være billigst, nemlig Amentio. Vi skal se på personlige erfaringer, leveringstid og returordning for denne raskt voksende nettbutikken.

Tips ved kjøp av bærbar PC

Hvis du skal kjøpe en bærbar datamaskin, så finner du tips og råd som kan hjelpe deg å unngå en laptop av dårlig kvalitet. Tipsene kan du bruke, hvis du ser på den bærbare datamaskinen i butikken.

Bærbar eller stasjonær datamaskin, hva er best?

Bør du kjøpe en bærbar datamaskin, eller er det bedre å gå for en stasjonær hjemmePC? Her tar vi opp hvilke fordeler du får med en laptop, og hva du må gi fra deg ved å velge en stasjonær PC.

Tips til deg som skal kjøpe datamaskin

Hvis du skal kjøpe en datamaskin, være seg en bærbar laptop eller en stasjonær hjemmePC, så er det viktig å ha noen kunnskaper i bakhånd. Her får du råd for hvordan du bør tenke, når du skal kjøpe deg PC.

Hjelp til å forstå tekniske spesifikasjoner på en datamaskin

Å kjøpe datamaskin kan være en omfattende oppgave for deg som ikke vet hva de forskjellige spesifikasjonene i salgsmateriell fra de store elkjedene eller nettbutikkene betyr. Her skal vi løse dette problemet, slik at du forstår dataspråket og dermed kan ta en bedre beslutning ved kjøp av PC.

Syndiker innhold