Amentio erfaringer, leveringstid for nettbutikken og retur

Vi skal se litt nærmere på en nettbutikk som spesialiserer seg å levere datautstyr og være billigst, nemlig Amentio. Vi skal se på personlige erfaringer, leveringstid og returordning for denne raskt voksende nettbutikken.

Amentio nettbutikk

Amentio nettbutikk

Nettbutikken til Amentio er forholdsvis enkel og brukervennlig. De kunne gjerne ha utbedret designet noe, men alt-i-alt er ting oversiktlig og greit. Registrerings- og bestillingsprosessen går som en lek, for man blir geleidet gjennom det hele på en godt forståelig måte, over få trinn.

Amentio erfaringer

Amentio erfaringer

Våre erfaringer med Amentio er udelt positive. Undertegnede har brukt Amentio som dataleverandør både privat og for firma. Det som lokket var de gode prisene, og det er nettopp billige datakomponentene som har gjort at Amentio har kapret markedsandeler i konkurransen mot giganter som Komplett og PS Data.

Amentio leveringstid

De fleste varene Amentio selger, sendes ikke fra nettbutikkens eget lager, men fra deres underleverandører. Det innebærer at du vil få flere kolli (separate pakker) fra deres underleverandører, dersom du kjøper forskjellige ting på samme bestilling hos dem.

Leveringstiden er derfor variabel, men veldig god. Det sier seg jo selv at dersom du selv hadde hatt en storkunde som Amentio i porteføljen, ville du gjort ditt ytterste for at de fortsatte å plassere ordre hos deg. Erfaringen sier at leveringstiden er fra 2-4 dager, gitt at produktet du kjøper er tilgjengelig på lager.

Amentio retur

Ved to anledninger har undertegnede hatt behov for å bruke returordningen hos Amentio. Begge gangene har dialogen med kundebehandlere vært god, og retur gått smertefritt. Følelsen man sitter igjen med er at Amentio ønsker å ta deg som kunde på alvor, fordi de gjerne vil beholde deg som kunde.

Ved bruk av returordningen skriver du bare inn hva som er problemet, dernest får du beskjed om hvor du skal sende de(n) defekte varen(e). Etter at de har mottatt varen, og sett at den er defekt, får du spørsmål om hvilken erstatningsvare du vil ha, evt. hvilket kontonummer du vil ha pengene tilbakebetalt til.

Amentio anbefales

På bakgrunn av 45.585 kroner i ordre hos Amentio, kan undertegnede skrive under på at nettbutikken er en billig leverandør, samt. at du vil få førsteklasses mottakelse, den dagen du trenger hjelp til retur av defekte produkter.

Konklusjon

Amentio er billig, de leverer raskt og er enkle å ha med å gjøre ved retur.

Del med andre

Favoriser og Del